Black Friday

Ovaj Black Friday obilježavamo sjajnom ponudom! Akcija će početi 29. novembra i trajat će do 30. novembra do ponoći. Ostvarite popuste od 50% na mjesečne pakete Basic, Classic i Premium, kao i popust od 30% na tromjesečni paket Classic S.

Prijavite se na ovom linku i iskoristite pogodnosti Crnog petka i ugrabite ponudu koja važi samo 48h!

Napomena:  Akcija se odnosi i na nove i na postojeće korisnike.*

Ova akcija se NE odnosi na FitPass Student karticu. Također, akcija važi samo za fizička lica, NE i za korporativne korisnike, pri čemu nije potrebna ponovna registracija ukoliko ste se već u nekom prethodnom periodu registrovali. Korisnici koji su se već registrovali, ali NISU kupili svoju karticu neka nas kontaktiraju na e-mail: kontakt@fitpass.ba ili na kontakt telefon +387 33 867 591.

* Svaki postojeći korisnik kojem ističe članarina nakon 31. decembra (uključujući i 31. decembar) neće biti u mogućnosti da iskoristi akciju za Black Friday. Uplatu željenog paketa možete izvršiti u periodu 7 dana od izvršene registracije. Molimo Vas za strpljenje jer ne garantujemo da će kartice (ili članarine) koje su naručene online putem, a potom i plaćene istog dana biti obrađene tog dana, zbog velikog broja zahtjeva. Ovo se odnosi i na neradne dane tokom vikenda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.